Thursday, November 25, 2010

~saya tertekan saya makan banyak~

assalamualaikum dan salam sejahtera

jiwa gua tak tenang sekarang nih
tertekan beb
bila dapat tahu kemungkinan gua akan ditransfer sangat tinggi
ini masalah besar bagi gua
nak cari umah sewa lagi
nak biasakan diri ngn tempat baru, rakan staff yang baru dan terutama dapat bos baru

memang sangat suke dengan sume yang sedia ada
tp kalo dipindahkan ke cawangn cyberjaya or kinrara ok lar lagi
tapi kalo jauh2x macam cheras, ampang or mane2x lar
gua sangat tertekan

the worst situation bile dapat tau antara pilihan tempat yg kena transer juga termasuk list yaitu sabah dan sarawak
HADOIIIII

jauh bebenor
memang kawe dop sanggup lar nok g dinung
memang ambe quit je lar keje telekom nih

semoga i dapat stay tempat yang asal ni amin..
doak2x kamik yer..
ok bah..tata..

4 comments:

Capik said...

mitok2 demo post klate..sedap skit..leh kelik sokmo..ahahha..ape2 gud luck bro..all the best

aminah said...

yg last nyer doa tu mcm nk doa dpt tmpt2 tu je...hahaha

MR Bang Miji said...

@capik:tu lar..kelate pom ok..dkt skit ngn ganu..bole blk kg sokmo..betol2x..
@aminah: mane ade doa.saje gunakan bhs swk.haha

syaftome said...

hahaha...
itu maksudnya...
ko sangat bagus...
dlm kerja ko...
tue sebab dorang nak pindahkan ko...haha...

so, aku doakan ko dipindah jauh2...
dpt blaja benda br...
apa brg pindah dekat2...
xde challenging lgsung...haha...

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers