Tuesday, April 20, 2010

~Date Night~

balik dari PD aritu kan kami tngk wayang.
cite yang dipilih adalah DATE NIGHT.
kalo tak silap genre filem ni 18 sx PL
maksudnye ade adegan ganas dan seram kot.
yang pastinye bukan untuk budak bawah 18 tahun
sebab banyak adegan2x yang tak boleh ditengok budak2x.hehe

balik dari PD, terus pergi Alamanda.
lunch kat food court.
pastu ade orang bagi idea tengok wayang.
lagipun tengah penat nih so kalau nak tengok pun just cite2x yang easy to watch lar.
taknak lar cite yang feeling  lebey2x, action lebey2x kan.
so ade yang kate cite date night to cite komedi.
layan la cite tu.

memang betol kate orang tadi.
cite tu sangat banyak part kelakar.
di selangi dengan adegan2x yang 18sx agak seram.
apapun cite tu best dan enjoy.
sila lah pergi ke cinema berdekatan kalau nak tengok.
adios.

5 comments:

husnazainal said...

yeke seram..???heheik...ni yg nak kena g tgk ni..hahaha

ArONEmZ said...

ai, starting kate genre ganas n seram...tapi last2 banyak part kelakar plak, mane satu ni mizi, hehe :p

MR Bang Miji said...

@husnazainal: hnye tk 18 thn keatas."seram" bg yg bujang..hehe
@aronemz: mase beli tiket die tulis 18 pl.cite kelaka yg x sesuwai tuk bdk2x cam ko..da kawen ok lar.hehehe

Diarihatiku1976 said...

bestnya tgk wayang.. laam dah tak gi.. ahahakss

MR Bang Miji said...

best2x...bergelak2x lupe masalah..hehe

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers