Thursday, April 8, 2010

~zaman dulu zaman sekarang~

wa nak cite same lu.
smlm wa tngk cite CLASH OF THE TITANS.meh nak cite

perseus adalah anak pada zeus. zeus sorang ketua dewa. hades ni adik zeus. so kire pakcik perseus
zeus berjaya musnahkan kraken dengan menggunakan medusa sebagai senjata dan dibantu oleh pegasius(kuda).kraken anak kepada hades.ending nye perseus xjd kawen ngan putri andromeda.hukhuk

complicated kan??haha..senang cite sedara mara diorang sume tuh.
cite ni best.wa suggest lu pegi lar tengok.

back on track..
tadi mase wa dengar lagu gune mp3 player. pastu surfing tenet.
best giler dapat hilangkan bosan ngan sume bende tuh.
pastu terfikir jap kalo lar bende tu takde. cmner erk.

remaja2x dulu kalo bosan diorang buat ape erk.
nak dngr lagu mane ade mp3, ipod, discman,walkman etc (kt umah mybe ade radio)
tenet pom x wujud lagi time tuh. so xleh nak ym, FB, FS,MS..etc
nak maen game pom xde komputer, ps2,ps3,wii tak usah ckp lar. x terpikir kot time tuh
boling centre, redbox,genting highland pon tadak. cmen ngn wiken diorang?
nak msj2x, calling2x pom xbole sbb fon x wujud lg.

remaja dulu makan ape kalo kuar jalan2x..
fast food sah2x xde lagikan.no McD, no KFC, no PIZZA, no KR, no DOMINOS, no PAPA CHOP MAMA GRILL,no BIGAPPLE, no NANDOS,no LABOHEME..etc
menu2x cam n.g paprik, ayam masak merah, n.g USA,chicken chop,lamb chop,roti boom,roti canai da ade ke mase tuh????

remaja dapat hadiah ape?
ape yg diorang dapat time besday erk. no ifon, no laptop,no blackberri,no cupcakes, no gucci, no prada,no dior, no ck, no levis..etc

isssshhhhhhhhhhhhh..siyes beb..
wa takleh bayangkan lar.
cmne ngn idup diorng.
rase nak buat survey lar nak tnye orang2x tue yang remaja dizaman dulu cmne ngn life diorg.
kalo wa jd lecturer da suruh student wat assigmnt tajuk pasal tuh. senang cite.ehhehe..tapi wa bukan lecturer.huwaaaa....!!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

ArONEmZ said...

ala mizi, nape citer sampai ending, spoiler r, huhu :(

dulu, xde perkataan bosan, so dorang memang xtau bosan tu ap, hehe...

pakcikLie said...

zaman p'cik dolu memang xder ternet,sms..infon pon besaq gedabak..main surat jer..
kalu bercinta jarang2 jumpa..sekali jmp terus kawen..
xdr bosan2..posman pon banyak keje masa tu, harga stem x naik pon..eh ape aku melalut ni...

tunkumazeli said...

mak aku citer dlu duk atas pelepah kelapa tu pastu tarik keliling rumah gilir2

yariennisha said...

Wow! Hebatnya tajuk ni..
Kalau la saya dapat assignment camni, mau pecah kepala kot pikiaq..
Haha. *exaggerate*
:P

MR Bang Miji said...

@aronemz: lor..mane ade cite abes..sket jer tuh..haha..fakta ke auta ni wan??haha

@pakciklie:time kasih coz mewakili orng2x tue..hehe..pergh..skali jupe terus kawen.gelojohnye..haha..

@mazeli: kunun2xnye rollercoster lar tu erk..haha

@yariennisha: haha..tp kamu sudah abes.da xde assmnt anymore.haha

ArONEmZ said...

@miji ish, ofkos la fakta, ahahaha :p

memang ko citer ckit, tapi masalahnyer ko citer ending dy, memang tersangatlah spoiler, tapi naseb baeklah ak memang ske tengok ending first, hehe :)

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers