Wednesday, October 6, 2010

~aku menang 1 juta ~


aku ada dapat emel dari microsoft
yang menyatakan aku memenang 1 juta GBP (great britain pound)
dalam emel tu ada mengatakan bahawa die randomly choose 5 orang persetahun
tanpa di aplly oleh pengguna yahoo& msn windows yang aktif
persoalannya aktif sangat ker aku nih?huhu

tak tahular samada ni kes betol ke salah
maybe kes nak songlap duit ke ape kan
ntah lar
kalo betol alangkah bagusnya
tapi aku terpikir 1 juta GBP tu banyak ker???
tak pernah dengan plak mata wang great britain pound


tak masuk dek akal plak
tibe2x nak bagi duet kat orang
gilos ke apo...

aku masih lagi batuk2x & selsema
terseksanye lar rasa

tapi bagi para ulama & orang yang kuat agama
mereka suka bile sakit menimpa diorang
mase tu lah diorang dekat dengan Allah Maha Esa
aku ni plak ish2x..
kene contohi mereka nih
sekian adios.

6 comments:

CiK QiQi said...

Hehehe..kalo benda nie xtau la nk percaya or tak..bese deme kadang2 pndai tpu kite..slagi depe xmnx akaun no. n swktu dgnye...leh la kot nk cye..tp ntah la

baincardin said...

tulaaa...kene cek bebetul.

MR Bang Miji said...

@cik qiqi:so far die xde mntk no account or kene byr anything..huhu..

@bain: da bnyk kali bace..huhu

rehan syazwani said...

aku dh lime belas kali dpt...patutnye dh berjuta2 la rete aku.. :p

zann said...

bnyk kali dpt email mcm ni..then one day tergerak nak ikut aper arahan dia..saja nak tau sampai mana dia bwk kita..berbalas2 email..ikut semua arahan..at last dia mintak 1500 pound byr kat dia utk kos penghantaran cek yg berjuta2 tu..saya argue kat dia..mana ada org menang hadiah nak kene tanggung kos semua tu..lg pun sya dah jd millionare..tolak jer dari duit yg saya dapat tu..dia kata x boleh..menyalahi procedure..bla..bla..bla..saya argue dia mcm2..dia berceramah..katanya dia org ada agama..ada anak isteri..takan nak tipu..bg mkn anak isteri dari hasil tipu..lps tu saya malas nak layan..sbb mmg tau semua tu tipu pun..sampai skrg pun hari2 ada e mail yg mcm tu..bernasib baik lah sgt kita ni hari2 menang juta2..

syaftome said...

aku pun penah dpt email camtue...
x layan...confirm spam email...
biarkan je...jgn layan...

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers