Thursday, December 16, 2010

~pak usin take over~

Assalamualaikum dan salam sejahtera
mulai dari saat ini
blog ini telah di take over oleh pak usin plak harap maklum

pak usin nak cite satu bende
pak usin nak bela arnab
aritu balik kampung
dengan penuh semangat berkobar2x
pak usin kerah anak2x buah yang kat umah tu (4 orang budak kecik terdiri dr adik ngn anak kazen)
pegi kutip kayu2x yang kat sekitar umah
pak usin siap bawak balik jaring lagi

pagi tu pak usin bersama konco2x memulakan kerja
ketuk sana ketuk sini gali sana gali sini
pastu mak pak usin keluar " napa buat kt situ nanti panas lar, buat la bawah pokok"
terus pak usin buat muke (^..^)
pak usin x suke tau kalo orang tegur keje pak usin

teruskan keje ketuk mengetuk
pastu da siap
rupenye SANGAT buruk
pak usin terima hakikat yang pak usin xde skill wat reban arnab

tut tet tut tet
mendail nombor akak ipar ku
aku suh adik aku yang ckp
"abang chik suh wat balik anak arnab 2 ekor... ape dia??sume da mati sebab banjir?"
adehhh..hancus ati nih

berdesup start kete pegi ke bandar
pegi kedai pet
adoyai susah benor cari kedai pet kat area sana
malangnya xde yg kecik
tinggal mak ngn bapak arnab jer
senget tol arnab
x de family planning lansung

reban arnab yang tak macam reban tu da pom musnah
nasib baek arnab takde
kalo tak mesti terseksa diorang duk dlm reban tu
insyaAllah next time pak usin wat reban yg lawan lagi kukuh
adioous

4 comments:

mzhany said...

ai pak husin salam kenal ;)

Citarasa Rinduan said...

salam malam jumaat..
rindunya
dah lama xsinggah sini jumpa mizi

opss dah tukar nama eik, pak usin,...
alahai..siannya arnab dah mati

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

Memorabilia said...

dtg baca entri baru ni..meh jmpt ke tmpt sy lak, nk ajak jln atas kentang

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers