Tuesday, February 23, 2010

~kisah si kucing & si ikan~

si kucing masih belom dapat name.ish..susahnye nak bg name. patutlar tempoh ibu mengandung

selama 9 bulan, atleast smpt mak & ayah die nak carikan name untuk diorang.

kalo dapat secara mengejut jadi cam kucing aku lar. still x de name walaupun da 3 hari duk umah

kteorng.

semalam housemet aku bgtau yang si kucing tu telah meng"off" kan oxygen ikan2x aku sewaktu

aku kt opis.housemet aku keje shift malam so die yg jadi saksi.

nasib baek la die perasan kalo x mesti si ikan2x telah menjadi arwah.

tugas2x membeli makanan, pasir, bekas minuman aku serahkan pada nad memandangkan die

duk kt umah jer. tapi kos sara idup diorang ditanggung kami berdua. kucing tu ade 2 ekor tau.

satu nad punye dan satu aku punye.

then 2-2 tinggal kt umah aku sebab housemet nad takut ngn kucing. aku bernasib baek sebab

sume housemet aku sukekan kucing. walaupun pd hari pertama aufa agak kekok &

menjerit2x dngn kehadiran mereka, tapi sekarang tidak lagi. siap nak mandikan diorng lagik.

bak kate pepatah x kenal maka x cinta..hehe..

2 comments:

aminah said...

sape nk bt i cinta kan kucing neh..huhu

help..help..

:D

MR Bang Miji said...

diri u sendiri ..

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers