Friday, August 27, 2010

~kenapa lagenda budak setan the series...........~


aku masih tak faham
kenapa dan kenapa

takkan lah pengarah drama tu tak fikir apa yang aku fikir
ataupun aku sorang je fikir benda tuh


tapi tak logik plak penonton diluar sana tak sama fikir ngan aku
semestinya penonton lelaki fikir apa yang aku fikir


lagipon benda tu kan aspek penting
bagi semua pengarah agar rating akan meningkat
dan tarik ramai penonton


sebab aku rasa itu satu kesilapan besar
yang pengarah drama tu buat

dan kesannye ramai orang tak tengok drama tuh


sebagai contoh
tadi aku tertekan channel astro ria
pastu kebetulan ade drama lagenda budak setan
aku tengok tak sampai 5 minit da tukar channel laen
nampak x disini?
nampak kan?
tak nampak sudah!


lagenda budak setan edisi filem tu aku ade "tertengok"
sebab member ajak..(betul!member ajak)
tak rasa rugi pun tengok cite tu walau kene bayar sepuloh hengget
tapi the series ni rase ruginya masa menatap lame2x


tau x sebab ape?
adehh.. sebab heroinnye lar
yang the series ni entah minah dari mane die angkut

walaupun name die ayu
tapi ...................................


kalau compare ngan edisi filem

lisa surihani mainkan watak ayu
perghhhhhhhh....

kalu tayang sejam tanpa iklan pom rase sekejap jer
ehe..

alamak..da pukul 1
smyng jumaat da..............

5 comments:

bitchy said...

tau takpe...wahahaha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yg penting nama sis..ayu...

(hahahahha...komen tak kena langsung..sorry)

syaftome said...

manalah kitorang nampak apa yang ko nampak...
aper da...

yariennisha. said...

Syaf, encik Miji ni kan minat kat Lisa Surihani..
Nampak tak apa yang saya cuba maksudkan di sini?
Nampak kan?
Tak nampak sudah!

*tiru ayat dia*
:P

MR Bang Miji said...

@bithcy:tak xper.haha
@siti : cess..name same rupenye.hehe
@syaftome: tak nampak sudah.haha
@yarien: mane ade minat..x suke kt die.hehe..haha..nampak2x..

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers