Monday, May 31, 2010

~sape nak kucing????~


hari ini aku balik lambat.
kuar rumah kol 7 15 pagi
balik umah kol 8 lebey.
so dengan ini aku bertekad tuk mencari tuan baru kepada kucing ku
tak banyak masa aku spend dengan die.
so nak carikan tuan yang dapat memberikan sepenuh perhatian & kasih sayang kepada beliau.
dengan ini saya mengiklankan kepada semua
sesapa berminat tuk menjaga beliau sila inform me
ataupun ada kawan2x yang ingin mencari kucing belaan
sila lar war war kan.
sekian...

6 comments:

meowwmania said...

kat joho buleh kew??

jom sign petition

http://meowwmania.blogspot.com/2010/05/stop-plans-to-build-animal-testing.html

aimi said...

cop..ak nak..

My A,B,C,D...... said...

cop aku x nak.....cukup dengan ape yang dah ada.....

Azimah@Melati said...

nak tucinnnnn....... uhukss

Anne Boleyn said...

wah..kucing comel giler..rasa macam nak tapi now dok uah sewa tkut bdak2 uma bsg lak. huhu


p/s : jom dtg blog tengok pic2 ms kat youth festival! :)

Anonymous said...

Hi there? a girl or a boy?

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers