Wednesday, March 24, 2010

~baru 4 ari~

wah..wah..wah..terasa lame giler tak update blog.
tngk tarikh last post rupenye baru 4 ari tak upadate
rase cam da berabad tak update..huhu.

bukan ape
tak de mood nak tulis blog bile kepala asyik pikir pasal masalah.
dengan masalah cari keje tetap, duet, kucing ade kutu, itu, ini, dan macam2x lagi.
so kepala otak ni tak leh nak kuarkan idea2x untuk dibuat tajuk entry.

kadang2x kan da malas nak pikir pasal cari keje.
rase cam nak bungkus baju2x pastu pegi beli tiket pastu duk umah.
tapi apakan daya kalo duk umah tak berduet lar wallet aku.
nanti kebosanan plak akan melanda.

kucing ni pom satu hal
tyme2x ni lar die nak wat hal.
ade kutu kat kepala diorng.
aritu tuan die cakap da bunuh mereke2x.
mybe ade sisa2x baki yg tinggal pastu beranak pinak.
kesian pon ade tngk diorng asyik tergaru2x.
riso gak berjangkit sbb dieorg selalu tido sekatil ngn aku.
kan melompat ke kepala aku mampos.huhu

nk smbung wat keje.
ade keje tertangguh semalam.huhu

2 comments:

yariennisha said...

Oh tidak~~
Baik syampukan rambut tu dgn ubat kutu cepat2..

tapi kalau syampu ubat kutu untuk kucing... err... sila tanya kepada yg pakar eh.

saya taktau~

MR Bang Miji said...

menurut cik google. ade penyembur khas tuk bunuk kutu kucing tuh.wiken g cari :P

Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers